fbpx

Matcher har spelats för såväl U20 som U18. Nedanför finner du matcherna resultat och referat från lagens tränare.

U20

Sudden vinst mot Frölunda på lördagens match följdes upp av uddamålsförlust på söndag mot Rögle.
I matchen mot Frölunda får vi en bra start och tar också ledning i första perioden. Men i andra är det omvända siffror.
3:e perioden slutar 1 lika och matchen går till sudden. Där vi lyckas göra det avgörande målet och få med oss 2 poäng i en jämn match.
Mot Rögle på söndagen är det Rögle som gör de 2 första målen i andra perioden. Vi kommer ut bra i 3:e och får in 1 reducering tidigt i perioden. Dock ökar Rögle på sin ledning till 3-1. I slutet av matchen tar vi ut målvakt och trycker in vår 2:a puck. I slutet när vi jagar kvittering spelar vi 6 mot 4 och får ett par riktigt bra chanser men lyckas ej så att vi får åka hem från Ängelholm utan poäng med oss där ifrån.
Nu är det ett upphåll på matcher fram till onsdagen 11 november då vi skall spela den tidigare inställda matchen mot Linköping borta.

U18

Västerås IK borta blev en tight och jämn match där ställningen är 2-2 inför sista perioden!
En match med mycket böljande hockey fram och tillbaka där lagen avlösta målchanser med varandra!
Men tycker att laget visade en bra kämpar glöd och lagmoral igenom matchen som gör att vi lyckas avgöra med 2 sekunder kvar och vinna matchen med 2-3 och packa bussen med 3 poäng!

Tabellettan Örebro HK på besök i Löfberg Arena, en bra match på förhand, det speglade sig även ute på isen när pucken släpptes!
En match med mycket fart, finess och vilja!
Efter 20 minuter spelade leder Örebro med 0-2, en period som laget ej var nöjda med, Örebro effektiva framåt! Men laget visar en otrolig lag moral där vi i andra perioden bestämmer oss att ta tag i spelet med och utan puck och vinner perioden med 3-1, efter 40 minuter spelade så är det en jämn tillställning där det står 3-3 inför sista perioden!
Tredje perioden vinner vi med 2-1 och totalt vinner vi matchen med 5-4, laget visar en bra glöd och lagmoral, gör ett uppoffrande försvarsspel i boxplay som gör att vi drar det längsta strået och tar tre poäng!
En lag vinst där laget jobbar hårt tillsammans för varandra! Otroligt kul att se!

Söndagens motstånd stod Leksand IF för, en match som Leksand tog kommandot i första perioden genom att tidigt göra 0-1 och 0-2!
En period som vi inte var nöjda med, vi samlade kraft i periodpaus för att ta tillbaka matchen till våran fördel, men blev straffade tidigt i andra perioden av ett back skott och Leksand utökade till 0-3!
Laget visade en bra moral att ej låta sig påverkas utav resultatet utan istället arbeta ännu hårdare för att ta sig in i matchen och ju längre matchen fortskred så tog vi över momentumet mer och mer och tillslut kom utdelningen 1-3 innan period 2 var slut!
Sista perioden handlade om två saker, tro på en vändning och att tömma sig på all energi innan landslagsuppehållet, för att vända matchen! vilket vi lyckades på ett bra sätt att göra, vi tog matchen till förlängning och vann matchen med 4-3, laget visade återigen en väldigt stark lagmoral!
Nu väntar en vecka med träning och några dagar ledigt innan vi börjar fokusera på match igen!