fbpx

Hockeysäsongen 2021/22 börjar äntligen komma i gång och imorgon (lördag 11/9) klockan 15.00 har Färjestad U20 seriepremiär i J20 Nationell Södra då Södretälje SK gästar Löfbergs Arena. Men för dig som inte kan se alla matcher på plats kommer matcherna även att sändas på svenskhockey.tv. Där visas massvis med matcher från både junior- och ungdomsserier. Denna säsong kommer det att visas matcher från hela 230 ishallar.

Glöm inte – välj Färjestad BK som favoritförening! 
Vid köp av ett årskort som kostar 995 kr för 12 mån erbjuds möjlighet att välja favoritförening och därmed ge 200 kr per säsongskort till föreningen. Val av favoritförening gör du vid registrering, eller på ”min sida/account” för er som redan har ett konto. Detta går också att uppdatera om du missat detta vid köp/registreringstillfället.

Sponsorpaket på svenskhockey.tv
Är ditt företag intresserade av att synas i samband med Färjestad BK:s matcher? Till säsongen 21/22 erbjuds sponsorpaket på svenskhockey.tv i form av en banner. Bannern kommer att vara synlig på Färjestad BK:s sida på svenskhockey.tv samt alla hemmamatcher. Kontakta albin.tyllgren@fbk.se för mer information om våra sponsorpaket.

Gå in på www.svenskhockey.tv/sv, välj Färjestad BK som favoritlag och njut av ännu mer hockey!

 

Av: Albin Tyllgren och Erik Rubenson

Bild: Kjell Norlin och svenskhockey.tv