fbpx

Vill du börja spela ishockey? Eller åtminstone testa? Tjej eller kille – Det spelar ingen roll! Nu startar hockeysäsongen 2022/23 för de allra yngsta i Tre Kronors Hockeyskola, Ture Vargs Hockeylekis och FBK Girls. Tjejer och killar födda 2015-2017 är välkomna att börja spela hockey kostnadsfritt varje söndag. Här hjälper vi dig med allt från när och var du kan ta dina första skridskoskär, till hur du skaffar utrustning till en billig peng, eller kanske helt gratis.

För oss är ishockey det bästa som finns och det vill vi att fler ska kunna ta del av både den fantastiska gemenskap och den otroliga fysiska träning som vår sport innebär. Vi är medvetna om att det kan kännas som en stor uppgift att hjälpa sitt barn att börja med ishockey. Vi vet också att barn kan vara lite oroliga inför första gången. Därför vill vi berätta lite om hur man på smidigaste sätt börjar spela ishockey. Läs mer här

Anmälan görs på Tre Kronors Hockeyskolas hemsida, den hittar du här. Information kommer därefter löpande under året på vår hemsida laget.se för respektive lag/ålderskull.

Till säsongen så fortsätter givetvis med ”FBK Girls” för att låta tjejer spela ishockey och ha en stående tid varje vecka. Vi välkomnar alla åldrar på isen och vårdnadshavare är också välkomna om barnen behöver hjälp/stöd innan de blir trygga på isen. Skridskor och hjälm är krav, övrig utrustning och klubba är ett plus om man vill. Forumet är kostnadsfritt. För att delta sker anmälan via Tre Kronors Hockeyskola (om man är i den åldern). All information under säsongen kommer på laget.se.

Vi ses i hallen i höst!