fbpx

Färjestad BK följer de restriktioner, rekommendationer och råd som finns framtagna av regeringen och Svenska Ishockeyförbundet. Med anledning av regeringens presskonferens igår och de nya restriktionerna som meddelades av statsminister Stefan Löfven har Svenska Ishockeyförbundet påbörjat ett arbete kring hur restriktionerna påverkar ishockeyn.

Svenska Ishockeyförbundet kommer nu att arbeta tillsammans med Riksidrottsförbundet och myndigheter för att tolka restriktionerna. Deras förhoppning är att kunna informera föreningar och spelare i början av nästa vecka.

Tillsvidare gäller därmed att verksamheten inom Färjestad BK fortsätter som tidigare, d.v.s med en verksamhet som följer de restriktioner, rekommendationer och råd som finns framtagna av regeringen och Svenska Ishockeyförbundet. Vi har tillsammans med förbundet samt övriga föreningar en god dialog om de olika tolkningar som råder och hoppas kunna göra eventuella förtydliganden före 24:e december då de nya restriktionerna ska börja gälla.