fbpx
Matcherna drar igång igen efter landslagsuppehållet och vi slår ett extra slag för matchen på onsdag kväll då Färjestad tar emot BIK Karlskoga i U18 Regional Väst hemma i Löfbergs Arena.


Redan på onsdag tar vårt U18-lag emot värmlandsrivalen BIK Karlskoga i en match där sjundeplacerade BIK jagar en plats bland Top-5, medan Färjestad gärna vill befästa sin. Just nu ligger Färjestad BK på en tredjeplats i en något haltande tabell.
Matchen på onsdag spelas i Löfbergs Arena och matchstart är klockan 19:00.– Det gläder att vi tar nytta på våra befintliga verksamheter för att på så sätt möjliggöra för högre grad av engagemang i och omkring Färjestad BK. Tillsammans bidrar vi till glädje, gemenskap och engagemang kring lagen som vi är aktiva inom. Under förra hemmamatchen för U18 som spelades mot Grums befann sig närmare 300 personer på läktarna för att heja fram vårt lag. Med kiosk och arenaproduktion, ihop med en fartfylld match, hoppas vi att det under den här onsdagen kan bli rekord för en U18 match i derbyt mot Karlskoga, säger Albin Tyllgren, ansvarig Färjestad BK Akademien.Det är fri entre på U18-matchen och ingång sker via FBK-Center. Hoppas vi ses där!

För er som inte kan se matchen på plats går den som vanligt att se på https://www.svenskhockey.tv/sv. Glöm inte att ange Färjestad BK som ditt favoritlag!

Av: Stefan Eriksson och Erik Rubenson